Politica de confidentialitate
Informații privind politica de confidențialitate în temeiul art. 13 din Decretul Legislativ 196/03 - Codul de confidențialitate (publicat în Monitorul Oficial din 29 iulie 2003, seria generală nr.174, Suplimentul ordinar nr.123 / L). 8 din contractul precedent și art. 13 din Decretul legislativ 196/03, următoarele prezintă scopurile și metodele de prelucrare a datelor furnizate. Scopul tratării Prelucrarea datelor este finalizată pentru îndeplinirea sarcinilor încredințate și se bazează pe principiile legalității, corectitudinii, transparenței și confidențialității. Prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni, efectuate cu sau fără ajutorul mijloacelor electronice sau automate, privind colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, prelucrarea, modificarea, selecția, extragerea, compararea, utilizarea, interconectarea, blocarea, comunicarea, difuzarea, ștergerea și distrugerea datelor. Metode de prelucrareDatele personale - în cazul unor date chiar sensibile - colectate pentru îndeplinirea contractului sunt prelucrate, prin calculatorul nostru și sistemul nostru de hârtie. Stocarea datelor se efectuează pe o perioadă de zece ani, cu excepția cazului în care înainte de acest termen, vă încetați să utilizați serviciile noastre sau să înceteze activitatea, caz în care va fi solicitat să solicitați eventuala anulare a tuturor datelor prezente pe calculatorul nostru și în arhiva de hârtie, precizând că, chiar și în absența unei astfel de solicitări, datele dvs. vor fi supuse "blocarea" de noi cu suspendarea tuturor prelucrărilor. Natura obligatorieDatele solicitate, chiar dacă nu sunt obligatorii prin lege, sunt obligatorii pentru a executa sarcina atribuită. consecințele refuzului de a vă da acordul pentru prelucrarea datelor Dacă nu vă dați acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, chiar și în cazuri sensibile, va duce la imposibilitatea îndeplinirii obligațiilor care decurg din contractul anterior. Persoane cărora le pot fi comunicate date personale și sensibile Datele cu caracter personal (și, dacă este cazul, sensibile) pot fi comunicate: personalului societății în calitate de prelucrător de date și persoanelor responsabile cu prelucrarea gestionării dosarelor referitoare la contract în loc; personalul a fost instruit în mod corespunzător cu privire la securitatea datelor personale și sensibile și la dreptul la confidențialitate. Instituții de credit pentru operațiunile de colectare a plăților. Consultanți în afaceri, colaboratori IT, avocați și personalul aferent. În orice caz, interzicerea comunicării sau difuzării datelor personale și sensibile colectate acolo unde acest lucru nu este necesar pentru executarea serviciilor sau produselor solicitate de dvs. rămâne în orice caz. drepturile persoanei vizate În ceea ce privește prelucrarea datelor personale și sensibile, în conformitate cu art. (Dreptul de acces la datele cu caracter personal și alte drepturi) din Codul de confidențialitate, partea interesată are dreptul: 1. să obțină confirmarea existenței sau nu a unor date personale și sensibile referitoare la el, chiar dacă nu a fost încă înregistrată, și comunicarea lor într-o formă inteligibilă. 2. pentru a obține indicația: a) originea datelor cu caracter personal; b) scopurile și metodele de prelucrare; c) logica aplicată în cazul prelucrării efectuate cu ajutorul instrumentelor electronice; d) detaliile de identificare a proprietarului, a administratorilor și a reprezentantului desemnat potrivit art. 5 alin. 2; e) subiecții sau categoriile de subiecți cărora li se pot comunica datele cu caracter personal sau care ar putea deveni cunoscuți ca reprezentanți desemnați pe teritoriul statului, conducătorii sau agenții.3. pentru a obține: a) actualizarea, corectarea sau, atunci când este interesată, integrarea datelor; b) anularea, transformarea în formă anonimă sau blocarea datelor prelucrate cu încălcarea legii, inclusiv cele în care depozitarea nu este necesară în raport cu scopurile pentru care datele au fost colectate sau prelucrate ulterior; c) certificarea faptului că operațiunile la care se face referire la literele a) și b) au fost notificate, inclusiv în ceea ce privește conținutul acestora, celor cărora le-au fost comunicate sau difuzate datele, cu excepția cazului în care această cerință se dovedește a fi imposibilă sau implică utilizarea mijloacelor vădit disproporționate în raport cu dreptul protected.4. să obiecteze, integral sau parțial: a) din motive legitime, la prelucrarea datelor cu caracter personal care o privesc, chiar dacă acestea sunt pertinente în scopul colectării; b) la prelucrarea datelor cu caracter personal care îl privesc în scopul trimiterii materialelor publicitare sau a vânzărilor directe sau pentru realizarea cercetării de piață sau a comunicării comerciale. controlorul de date este -, Tel +39 06 39723356, E-Mail: info@amaliasuites.com.Il responsabil pentru prelucrarea datelor este dl Rodolfo Consoli -, Tel ++ 06 39723356 Pentru exercitarea drepturilor prevăzute la art. 7 din Codul de confidențialitate, enumerate mai sus, persoana interesată trebuie să depună o cerere scrisă - prin Fax +39 06 39038490 sau prin e-mail: info@amaliasuites.com.Accesul informațiilor furnizate de către operatorul de date în conformitate cu articolul 13 din Decret legislativ. 196/2003, își dă liberul consimțământ, astfel încât controlorul de date, persoana responsabilă și reprezentantul desemnat să procedeze la prelucrarea datelor personale și sensibile obținute pentru încheierea contractului atașat și comunicarea lor către subiecți și în scopurile indicate în avizul de informare însuși, în măsura în care este esențial pentru scopul acestui anunț de informare.


Amalia Suites

Via Germanico, 66,
00192 Roma
Italia
Tel. 0693723356
Info@amaliasuites.com

Companie:

Coroel Srl
Sediul social: Via Germanico, 66 - 00192 Roma
REA: RM 1311136
Codul de înregistrare fiscală: 11548201000



Cum partajăm informații personale cu terțe părți?

  • Booking.com: Am colaborat cu Booking.com B.V., situat la adresa Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Țările de Jos (www.booking.com) (denumit în continuare Booking.com) pentru a vă oferi serviciile noastre de rezervare online. Deoarece noi furnizăm conținutul acestui website și dumneavoastră faceți o rezervare directă prin noi, rezervările sunt procesate prin Booking.com. Informațiile pe care le introduceți pe acest website vor fi, de asemenea, partajate cu compania Booking.com și afiliații acesteia. Aceste informații pot include date personale precum numele dumneavoastră., datele dumneavoastră de contact, detaliile dumneavoastră de plată, numele oaspeților care călătoresc cu dumneavoastră și orice preferințe pe care le-ați specificat la efectuarea unei rezervări. Pentru a afla mai multe despre familia corporativă Booking.com, vizitați Despre Booking.com.
  • Booking.com vă va trimite un e-mail de confirmare, un e-mail înainte de sosire și vă va oferi informații despre zonă și cazare. Booking.com vă oferă, de asemenea, un serviciu clienți internațional non-stop din birourile sale locale în mai mult de 20 de limbi. Partajarea detaliilor dumneavoastră cu personalul de la serviciul clienți al Booking.com le permite să răspundă atunci când aveți nevoie de asistență. Booking.com poate utiliza datele dumneavoastră în scopuri tehnice, de analiză și de marketing, după cum este descris mai departe în Politica de confidențialitate a Booking.com. Aceasta include faptul că datele dumneavoastră ar putea fi, de asemenea, partajate cu alți membri ai grupului de companii Holdings Inc. pentru a vă propune oferte de călătorie care v-ar putea interesa și pentru a vă oferi servicii personalizate. Dacă este necesar conform legii aplicabile, Booking.com va cere mai întâi consimțământul dumneavoastră. Dacă datele dumneavoastră sunt transferate către o țară din afara Spațiului Economic European, Booking.com va face aranjamente contractuale pentru a se asigura că datele dumneavoastră personale sunt în continuare protejate în conformitate cu standardele europene. Dacă aveți întrebări cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră personale prin intermediul Booking.com, vă rugăm să contactați dataprotectionoffice@booking.com.
  • BookingSuite: Datele dumneavoastră personale pot fi partajate cu BookingSuite B.V., situat la adresa Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Țările de Jos, compania care operează acest website și website-ul suite.booking.com.