Privacybeleid
Privacybeleid Informatie volgens art. 13 van Wetsdecreet 196/03 - Privacywetboek (gepubliceerd in het Staatsblad van 29 juli 2003, Algemene Serie nr. 174, gewoon supplement nr. 123 / L). 8 van het vorige contract en art. 13 van Wetsdecreet 196/03, beschrijft het de doeleinden en methoden van verwerking van de verstrekte gegevens. Doel van de behandeling De gegevensverwerking is voltooid voor de uitvoering van de toevertrouwde taak en is gebaseerd op de beginselen van wettigheid, correctheid en transparantie en vertrouwelijkheid. De verwerking van persoonsgegevens betekent elke bewerking of reeks handelingen, uitgevoerd met of zonder behulp van elektronische of geautomatiseerde middelen, met betrekking tot het verzamelen, vastleggen, organiseren, opslaan, verwerken, wijzigen, selecteren, extraheren, vergelijken, gebruiken, interconnectie, blokkeren, communicatie, verspreiding, verwijdering en vernietiging van gegevens. Wijze van verwerking Persoonlijke gegevens - in het geval van zelfs gevoelige gegevens - verzameld voor de uitvoering van het contract worden verwerkt, via onze computer en het papieren systeem. De opslag van gegevens wordt uitgevoerd voor een periode van tien jaar, tenzij u vóór deze termijn, u niet langer onze diensten te gebruiken of de activiteit te staken, in welk geval de uwe zal worden gevraagd om de mogelijke annulering van alle op onze computer en papieren archief aanwezige gegevens aan te vragen, met de vermelding dat, zelfs in de afwezigheid van een dergelijk verzoek, uw gegevens onderhevig zullen zijn aan "blokkeren" door ons met opschorting van alle verwerking. Verplicht NatuurAlle gevraagde gegevens, zelfs als deze niet wettelijk verplicht zijn, zijn verplicht om de toegewezen taak uit te voeren. gevolgen van weigering om toestemming te geven voor de verwerking van gegevens Als u niet instemt met de verwerking van persoonsgegevens, zelfs in gevoelige gevallen, zal dit ertoe leiden dat u niet aan de verplichtingen van het vorige contract kunt voldoen. Onderwerpen aan wie persoonlijke en gevoelige gegevens kunnen worden doorgegeven Persoonlijke gegevens (en in het geval van gevoelige informatie) kunnen worden doorgegeven aan: Bedrijfspersoneel in zijn hoedanigheid van gegevensverwerkers en personen die verantwoordelijk zijn voor de verwerking van het beheer van de bestanden met betrekking tot het contract in plaats; het personeel is naar behoren geïnstrueerd over de beveiliging van persoonlijke en gevoelige gegevens en het recht op privacy. Kredietinstellingen voor het innen van betalingen. Bedrijfsconsulenten, IT-medewerkers, advocaten en aanverwant personeel. In elk geval blijft het verbod op het communiceren of verspreiden van persoonlijke en gevoelige gegevens die worden verzameld wanneer dit niet noodzakelijk is voor de uitvoering van de door u gevraagde diensten of producten in ieder geval. rechten van de betrokkene met betrekking tot de verwerking van persoonlijke en gevoelige gegevens, overeenkomstig art. 7 (Recht op toegang tot persoonlijke gegevens en andere rechten) van de Privacy Code heeft de belanghebbende het recht: 1. om bevestiging te verkrijgen van het bestaan ​​of niet van persoonlijke en gevoelige gegevens betreffende hem / haar, zelfs als deze nog niet geregistreerd zijn, en hun communicatie in een begrijpelijke vorm. 2. om de indicatie te verkrijgen: a) de herkomst van persoonsgegevens; b) de doeleinden en methoden van verwerking; c) de logica die wordt toegepast in het geval van verwerking met behulp van elektronische instrumenten; d) de identificatiegegevens van de eigenaar, beheerders en de vertegenwoordiger aangewezen overeenkomstig artikel 5, lid 2; e) de onderwerpen of categorieën onderwerpen aan wie de persoonsgegevens kunnen worden verstrekt of die daarvan kennis kunnen nemen als aangewezen vertegenwoordiger op het grondgebied van de staat, beheerders of agenten. verkrijgen van: a) de actualisering, correctie of, indien geïnteresseerd, de integratie van gegevens; b) de annulering, omzetting in anonieme vorm of blokkering van gegevens die in strijd met de wet zijn verwerkt, inclusief die waarbij opslag niet noodzakelijk is in verband met de doeleinden waarvoor de gegevens zijn verzameld of vervolgens verwerkt; c) certificering dat de handelingen waarnaar wordt verwezen in de letters a) en b), ook wat de inhoud ervan betreft, op de hoogte zijn gesteld aan degenen aan wie de gegevens zijn medegedeeld of verspreid, tenzij deze eis niet mogelijk blijkt of het gebruik van middelen met zich brengt die kennelijk onevenredig zijn ten opzichte van het recht protected.4. geheel of gedeeltelijk bezwaar maken: a) om legitieme redenen voor de verwerking van persoonsgegevens die op hem betrekking hebben, zelfs indien deze relevant zijn voor het doel van verzameling; b) de verwerking van persoonsgegevens die hem betreffen met het oog op het verzenden van reclamemateriaal of directe verkoop of voor het uitvoeren van marktonderzoek of commerciële communicatie. de gegevensbeheerder is -, Tel +39 06 39723356, e-mail: info@amaliasuites.com.Il verantwoordelijk voor de gegevensverwerking is de heer Rodolfo Consoli -, Tel ++ 06 39723356 Teneinde de in art. 7 van de Privacy Code, hierboven vermeld, moet de betrokken persoon een schriftelijk verzoek indienen om - via Fax +39 06 39038490 of E-mail: info@amaliasuites.com.Acquisite de informatie verstrekt door de verantwoordelijke voor de verwerking overeenkomstig artikel 13 van de Wetgevingsdecreet. 196/2003, geeft zijn vrije toestemming, zodat de verantwoordelijke voor de verwerking, de verantwoordelijke persoon en de aangewezen vertegenwoordiger doorgaat met de verwerking van persoonlijke en gevoelige gegevens die zijn verkregen voor de voltooiing van het bijgevoegde contract en hun communicatie met de proefpersonen en voor de aangegeven doelen. in de kennisgeving zelf, voor zover deze nuttig is voor de doeleinden van deze kennisgeving.


Amalia Suites

Via Germanico, 66,
00192 Roma
Italia
Tel. 0693723356
Info@amaliasuites.com

Bedrijf:

Coroel Srl
Statutaire zetel: Via Germanico, 66 - 00192 Roma
REA: RM 1311136
BTW nummer: 11548201000



Hoe delen we uw persoonsgegevens met derden?

  • Booking.com: we werken samen met Booking.com B.V., gevestigd aan Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Nederland (www.booking.com) (hierna Booking.com) om u onze online reserveringsdiensten aan te bieden. Hoewel wij de inhoud van deze website leveren en u rechtstreeks bij ons een reservering maakt, worden de reserveringen verwerkt via Booking.com. De informatie die u op deze website invoert, wordt derhalve ook gedeeld met Booking.com en zijn affiliates. Het kan gaan om persoonsgegevens, zoals uw naam, contactgegevens, betalingsgegevens, namen van uw reisgenoten en eventuele voorkeuren die u bij het boeken heeft aangegeven. Ga naar Over Booking.com als u meer wilt weten over de zakelijke familie van Booking.com.
  • Booking.com stuurt u een bevestigingsmail, een mail vóór aankomst en voorziet u van informatie over de omgeving en de accommodatie Booking.com biedt ook 24/7 hulp: de internationale klantenservice in de lokale kantoren spreekt meer dan 20 talen. Als u uw gegevens deelt met de wereldwijde klantenservice van Booking.com, kunnen zij reageren wanneer u ze nodig heeft. Booking.com kan uw gegevens gebruiken voor technische, analytische en marketingdoeleinden, zoals verder uitgelicht in de Privacyverklaring van Booking.com. Dit houdt ook in dat uw gegevens voor analyse mogelijk gedeeld worden met andere leden van de Booking Holdings Inc. groepen van bedrijven ter analyse zodat zij u reisgerelateerde aanbiedingen kunnen doen die mogelijk interessant voor u zijn, en voor dienstverlening op maat. Indien nodig onder toepasselijk recht zal Booking.com eerst om uw toestemming vragen. Als uw gegevens worden gedeeld met een land buiten de Europese Economische Ruimte zal Booking.com contractuele afspraken maken om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens nog steeds worden beschermd volgens de Europese normen. Indien u vragen heeft over de wijze waarop Booking.com persoonsgegevens verwerkt, dan kunt u contact opnemen met dataprotectionoffice@booking.com.
  • BookingSuite: uw persoonlijke gegevens kunnen worden gedeeld met BookingSuite B.V. gevestigd aan de Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Nederland, het bedrijf dat deze website en suite.booking.com beheert.