Правила за поверителност
Политика за защита на личните данни съгласно чл. 13 от Законодателен декрет 196/03 - Кодекс за защита на личните данни (публикуван в Държавен вестник от 29 юли 2003 г., общата серия № 174, обикновена добавка № 123 / L). 8 от предходния договор и чл. 13 от Законодателен декрет 196/03, следното уточнява целите и методите за обработка на предоставените данни. Цел на обработкатаПоправката на обработката на данните се извършва при изпълнението на възложената задача и се основава на принципите на законосъобразност, коректност и прозрачност и поверителност. Обработка на лични данни означава всяка операция или набор от операции, извършвани със или без помощта на електронни или автоматизирани средства, относно събирането, записването, организацията, съхранението, обработката, модификацията, подбора, извличането, сравняването, използването, взаимното свързване, блокиране, комуникация, разпространение, заличаване и унищожаване на данни. Методи на обработкаПерсоналните данни - в случай на още по-чувствителни данни - се събират за изпълнение на договора, се обработват чрез нашата компютърна и хартиена система. Съхранението на данни се извършва за период от десет години, освен ако преди този срок престанете да използвате услугите си или преустановете дейността, в който случай ще бъдете помолени да поискате евентуално анулиране на всички данни, налични в нашия компютър и хартиен архив, като посочите, че дори при липса на такава молба данните ви ще бъдат обект на "блокиране" от нас с прекъсване на цялата обработка. Задължителна природаВсички заявени данни, дори незадължителни по закон, са задължителни, за да изпълнят зададената задача. последици от отказ за съгласие за обработка на данни Ако не сте съгласни с обработката на лични данни, дори и в чувствителни случаи, ще доведе до невъзможност за изпълнение на задълженията по предходния договор. Субекти, на които могат да бъдат съобщени лични и чувствителни данни Личните данни (и в случай, чувствителни) могат да бъдат съобщени на: Персоналът на компанията в качеството им на обработващи данни и лицата, които отговарят за обработката на управлението на досиетата, свързани с договора в поставите; персоналът е надлежно инструктиран относно сигурността на личните и чувствителни данни и правото на неприкосновеност на личния живот. Кредитни институции за операции по събиране на вземания. Бизнес консултанти, IT сътрудници, адвокати и свързан персонал. Във всеки случай забраната за съобщаване или разпространение на събрани лични и чувствителни данни, когато това не е необходимо за изпълнението на исканите от вас услуги или продукти, остава във всеки случай. права на субекта на данните Във връзка с обработката на лични и чувствителни данни, съгласно чл. 7 (Право на достъп до лични данни и други права) на Кодекса за поверителност, заинтересованата страна има право: 1. да получи потвърждение за наличието или не на лични и чувствителни данни, свързани с него, дори и да не е регистрирана, и тяхното общуване в разбираема форма. 2. да получи указание: а) произхода на личните данни; б) целите и методите на обработка; в) логиката, прилагана в случай на обработка, извършена с помощта на електронни инструменти; г) идентификационните данни на собственика, управителите и представителя, определени съгласно чл. 5, ал. 2; д) субектите или категориите субекти, на които личните данни могат да бъдат съобщени или които биха могли да се запознаят с него като назначен представител на територията на държавата, управители или агенти.3. да получат: а) актуализиране, корекция или интереси в интеграцията на данните; б) анулирането, преобразуването в анонимна форма или блокирането на обработваните в нарушение на закона данни, включително тези, при които съхранението не е необходимо във връзка с целите, за които данните са били събрани или впоследствие обработени, в) удостоверяване, че операциите, в букви а) и б) са нотифицирани също така по отношение на съдържанието им тези, на които данните са били съобщени или разпространени, освен ако това изискване се окаже невъзможно или включва използване на явно непропорционални средства по отношение на правото protected.4. да оспори изцяло или частично: а) по законни причини обработването на лични данни, които се отнасят до него, дори и да са от значение за целите на събирането; б) обработката на лични данни, които се отнасят до него с цел изпращане на рекламен материал или директна продажба или за извършване на пазарни проучвания или търговски съобщения. администраторът на данните е -, тел. +39 06 39723356, електронна поща: info@amaliasuites.com.Il, отговарящ за обработката на данни е г-н Rodolfo Consoli -, Tel ++ 06 39723356 За да упражнява правата, предвидени в чл. 7 от Кодекса за поверителност, изброени по-горе, заинтересованото лице трябва да направи писмено искане - чрез факс +39 06 39038490 или електронна поща: info@amaliasuites.com.Да се ​​изисква информацията, предоставена от администратора на лични данни съгласно член 13 от Законодателен указ. 196/2003 дава своето свободно съгласие, така че администраторът на данни, отговорното лице и определеният представител да извършат обработката на лични и чувствителни данни, придобити за изпълнение на приложения договор и съобщаването им на субектите и за посочените цели в самата информационна бележка, доколкото тя е от съществено значение за целите на настоящото информационно известие.


Амалия Сюити

Via Germanico, 66,
00192 Рома
Italia
Тел 0693723356
Info@amaliasuites.com

Компания:

Coroel Srl
Седалище: Via Germanico, 66 - 00192 Roma
REA: RM 1311136
ДДС номер: 11548201000



Как споделяме вашите лични данни с трети страни?

  • Booking.com: Обединихме усилия с Booking.com B.V. с адрес Herengracht 597, 1017 CE Амстердам, Холандия (www.booking.com) (наричана по-долу Booking.com), за да ви предлагаме нашите услуги за онлайн резервации. Въпреки че ние предоставяме съдържанието в този уебсайт и вие правите резервация директно при нас, резервациите се обработват през Booking.com. Следователно информацията, която въвеждате в този уебсайт, също ще бъде споделяна с Booking.com и нейните партньори. Тази информация може да включва лични данни, като например вашето име, данните ви за контакт, данните ви за плащане, имената на гостите, които пътуват с вас, както и всички предпочитания, които сте посочили при резервирането. За да научите повече за корпоративното семейство на Booking.com, посетете За Booking.com.
  • Booking.com ще ви изпрати имейл с потвърждение, имейл преди пристигане и ще ви предостави информация за района и нашето място за настаняване. Освен това Booking.com ще ви предоставя международно обслужване на клиенти денонощно от своите местни офиси на повече от 20 езика. Споделянето на вашите данни със служителите за обслужване на клиенти на Booking.com в целия свят им дава възможност да ви отговарят, когато имате нужда от съдействие. Booking.com може да използва данните ви за технически, аналитични и маркетингови цели, както е описано по-подробно в Декларацията за поверителност на Booking.com. Това означава, че данните ви може да бъдат споделяни и с други членове на групата от компании Booking Holdings Inc. за анализ, за да ви предоставят свързани с пътувания оферти, които може да представляват интерес за вас, и да предоставят персонализирано обслужване. Ако е необходимо съгласно приложимите закони, Booking.com първо ще иска съгласието ви. Ако данните ви бъдат прехвърлени в държава извън Европейската икономическа зона, Booking.com ще сключи договорни споразумения, за да гарантира, че личните ви данни продължават да са защитени съгласно европейските стандарти. Ако имате въпроси относно обработването на личните ви данни от Booking.com, моля, свържете се с dataprotectionoffice@booking.com.
  • BookingSuite: Вашите лични данни може да бъдат споделяни с BookingSuite B.V. със седалище Herengracht 597, 1017 CE Амстердам, Нидерландия – компанията, която управлява този уебсайт и уебсайта suite.booking.com.